HTML

Megjegyzem

Minden ami nem fontos, csak épp le akarom írni.

Friss topikok

Linkblog

Első

2007.12.03. 00:09 vigvik

Na, akkor mostmár nekem is van blogom.

A mai nap ismét elmélkedéssel és skype-pal dúsított semmittevés volt. Viszont "átálltam indapassra" (ezt biztos valami Tarzan-moziból szedték), úgyhogy írhatok ide. Igazából az nst-re akartam nicket gyártani...
Mindegy, azt azért elmondom mindenkinek, hogy időben tudjatok fogadni, hogy Németország nyeri a foci EB-t. A zseniális kalapok után nem is várt mást az ember, mint kretén csoportbeosztást, és lőn. Lehet, hogy sorsolás helyett egyszerű besorolást kéne csinálni, mert ez így borzasztó.
Ezenkívül kiderült, hogy Henry sérülése komoly(abb). Ennek se örültem. A foci olyan intenzíven zabálja az embert, hogy 4-5 jó év a legmagasabb szinten nagyon keveseknek (senkinek?) adatik meg. Evvan. Nem kell 28 fölött játékost venni.

Legközelebbre megtanulok linket gyártani, meg ilyenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megjegyzem.blog.hu/api/trackback/id/tr55250256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása