HTML

Megjegyzem

Minden ami nem fontos, csak épp le akarom írni.

Friss topikok

Linkblog

Szarvaslesen az orrdomb parkban

2010.07.24. 22:14 vigvik

Megint eltelt annyi idő, hogy posztolhassak egy újat anélkül, hogy a színvonal jelentős visszaesésétől kellene tartanom.

Közvetlen a házunk (hmm, szóval a ház, amiben egy szobát bérlünk) mögött van a Nose Hill Park- legalábbis nagyon úgy tűnt elsőre. Valóságban mire eljut az ember a legközelebbi (és egyben illegális) bejárathoz az kb. 12 perc séta, míg a legközelebbi szabályos bejutási lehetőség mintegy 20-25 percnyire van. Mindenesetre itteni viszonylatban meglehetősen közel van a park, szóval mostanában, mióta a monszun többé-kevésbé elvonult, kijárogatunk esténként szarvasokat lesni. Nem tudom pontosan milyen állatok élnek a parkban, az itt lakók szerint elég sok prérifarkas is van, rengeteg a madár, de kétségkívül az eddig látott legimponzásabb állat a fehér farkú szarvas. Magyar ember számára abszolút hihetetlen, hogy a város közepében lévő parkban igen nagy szarvaspopuláció lakik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megjegyzem.blog.hu/api/trackback/id/tr262173754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása