HTML

Megjegyzem

Minden ami nem fontos, csak épp le akarom írni.

Friss topikok

Linkblog

Bárcselóóóna

2008.07.27. 13:03 vigvik

 

Ímhol újfent magyar levegőt szipákolok hevesen, bár a fülemben sajgó talján (hehe, Salgótarján) kiejtés kétséges címet okozott.

De azért a

BARCELONA

focicsapatról lészen szó. Annak is a keretéről.

Kapus: Valdés. Beért a kis drusza. Nagyon jó kapus lett. Pintonak nem jut majd szerep, mer' VV-t nem olyan fából faragták. Szubjektív értékelés: 10/10.

Védelem: Van itt kérem Alvés, Puyol, Marquez, Milito, Cáceres, Piqué, Sylvinho meg Abidal. Meg aztán szükség esetén Corcoles. Valami ilyesmire számítok: Alvés, Puyol, ?, Abidal. Marquez egyértelműen kezdőcsapat szintű alapanyag, de vélhetően Cáceres is. A gondok bal hátul vannak. Abidalnak nagyon fel kell szívni magát. Bár Alvés folytonos elfutásai miatt talán jobb is egy statikusabb balbunkó balbekk. Anyway, 9/10 Abidal miatt.

Közáppálya: Vannak itt még kérdések, de azért a Touré, Xavi, Iniesta, Keita, Hleb tengely biztosnak tűnik, és van esély Guddy megtartására/maradására, sőt Crosas is itt van egyelőre. Én nagyon örülök Deco eladásának, kellett a frissítés. Touré tavaly sérülten egy fostalicska csapatban tudott jó szezont futni, idén szerintem elképesztő lesz. Iniesta és Xavi alap, Keitát és Hlebet be kell építeni, de ők is kiváló minőségű játékosok. Nincs itten gond kérem: 10/10.

Támadósor: no ez már zűrösebb. Messi, Henry, Bojan, azt nagyjából ki is fújt. Van ugye Eto'o, de mintha csak a szurkolók akarnák, hogy maradjon, a játékos és a klub kevésbé. De még a kamerunival is csak 4 ember, amiből az egyik Messi, aki általában fél szezont sérült, a 17 éves Bojan, aki nagyon ügyes, de még nem alkalmas húzóembernek. Azután Henry, aki krónikus hátsérült, ráadásul két éve formán kívül játszik. Habár Guddy,Hleb és Iniesta is képes feljebb játszani egy sorral, de ez akárhogy nézzük is nagyon lyukas. A minőség az rendben van (de még mennyire!), de minimum egy új ember kell. Ha megy Samu, akkor kettő. Jelenleg ez 6/10, és jóindulatú voltam.

Összesen 35/40, remélem elöl még erősödünk, és akkor bármi lehet. Mindenesetre idén illene valamit nyerni. Reméljük a legjobbakat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megjegyzem.blog.hu/api/trackback/id/tr18587724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása